Kini, Lebih Mudah Berpuasa Dengan Set Puasa Shaklee!

 Ramadhan tiba… ramadhan tiba… marhaban ya Ramadhan marhaban ya ramadhan… 

mashaAllah, sedar tak sedar tinggal lagi beberapa hari saja lagi kita akan menyambut bulan ramadhan. 

syukur alhamdulillah, Allah kurniakan kita lagi bulan Ramadhan yang mulia. 

Bulan yang Allah muliakan dengan amalan puasa sepanjang bulan, bulan yang dikurniakan pahala berlipat kali ganda, bulan yang ada padanya amalan khusus solat terawih, bulan yang ada padanya malam yang lebih baik daripada seribu bulan, iaitu malam Al Qadr. 

Dah ready nak berpuasa pada bulan Ramadhan? pastinya kita mengharapkan agar kita dapat berpuasa dengan bertenaga, tak lembik, tak lemau, tak haus, dapat berpuasa dengan bekerja dengan lebih baik, dalam masa yang sama dapat mengerjakan ibadah sunnah yang dituntut dalam bulan ramadhan seperti solat terawih, tilawah al quran dan qiyamullail. 

jom ili perkenalkan dengan Set Puasa Shaklee !! 

pernah dengar set puasa Shaklee? 

Set Puasa Shaklee ini didatangkan dengan 3 produk utama yang dapat membantu kita berpuasa dengan lebih baik, bertenaga dan tidak lesu. 

Jom berkenalan dengan satu satu produk yang ada dalam Set Puasa Shaklee 123 ini. 

1. ESP 


ESP atau nama penuhnya Energizing Soy Protein. Protein shake yang ada dalam Set Puasa Shaklee. Berperisa Vanilla yang membantu memberikan tenaga secara berterusan dan menyokong kesihatan secara menyeluruh. Kaya dengan kalsium, protein dan lengkap 9 asid amino yang diperlukan oleh badan. Sesuai diminum ketika waktu sahur, berbuka dan waktu moreh.

2. Cinch Shake


Cinch Shake yang terdapat dalam Set Puasa Shaklee berperisa coklat ini sangat sedap, mudah disediakan, pantas dan sangat berkhasiat. Sesuai diminum ketika sahur, berbuka dan ketika moreh juga. Ia membekalkan nutrien yang menyamai satu hidangan lengkap dengan rasa yang sangat enak.  Terdapat juga perisa lain, Latte dan Vanilla. 

3. Performance Drink Lemon Lime


Minuman yang bagus untuk kekalkan hidrasi dalam badan ada dalam set puasa Shaklee. Ada 6 mineral penting yang ada dalam Performance Drink ini, iaitu magnesium, kalsium. sodium, potasium, fosfat dan klorida. Minuman elektrolit yang ditambah dengan campuran unik karbohidrat untuk memberikan tenaga segera dan berterusan di samping menyokong penghidratan optimum. 

Siapa yang sesuai amalkan Set Puasa Shaklee ini?

Set Puasa Shaklee ini sesuai untuk mereka yang berpuasa pada bulan Ramadhan, seperti orang tua, orang dewasa yang bekerja, suri rumah sepenuh masa, orang dewasa yang aktif, ibu menyusu, ibu hamil, lelaki yang bekerja dengan tugasan yang memerlukan kekuatan fizikal. 

Untuk kanak kanak yang berpuasa pula, Performance Drink Lemon Lime sesuai untuk diminum. Kemudian, untuk membantu kanak kanak berpuasa dengan lebih baik, dicadangkan MealShakes, Vitalea For Children dan Hero Kiddo. 

Untuk mendapatkan Set Puasa Shaklee pada harga istimewa boleh hubungi ili di link ini.

Percuma Green Tumbler yang membantu anda untuk buat Protein Shake dan air performance Drink dengan lebih mudah!

#blogmegashaklee 

#shakleethrive2023 

#shakleetriumph2023 

#pengedarshakleepuncakalam #pengedarshakleesaujanautama #pengedarshakleeelmina 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *