Jom Kurus Sebelum Raya dengan Set Hello New You Shaklee!

 hai hai hai! assalamualaikum semuaaaa! 

tengah ready nak sambut Ramadhan ke tu? hmm tinggal beberapa hari je lagi nak sambut Ramadhan kan? 

moga moga Allah sampaikan kita kepada bulan Ramadhan dan dapat melaluinya dengan baik dan sempurna. 

bila tiba bulan Ramadhan ni, ramai yang mengambil peluang untuk turunkan berat badan. maklumlah, bila kita berpuasa, kita menahan diri kita daripada makan dan minum dari terbit fajar sehingga tenggelam matahari.

dalam masa yang sama juga, Ramadhan mengajar kita untuk mengawal nafsu makan yang membuak buak. dari segi kajian saintifik pula, berpuasa sebenarnya membantu kita untuk kuruskan berat badan dan membantu kita untuk rasa lebih sihat. sistem badan kita pun dapat berfungsi dengan baik jika kita berpuasa pada bulan Ramadhan. 

Jika sebelum ini, ili telah berkongsi dengan anda semua tentang Set Puasa Shaklee, dalam entry kali ini, ili suka nak kongsikan set yang membantu dan menyokong anda untuk kurus dengan sihat pada bulan Ramadhan, iaitu Set Hello New You Shaklee! 

Set Hello New You Shaklee atau lebih mudah dikenali dengan Set Kurus Shaklee ini membantu anda untuk :

Menguruskan dan mengekalkan berat badan dengan cara yang lebih sihat

membentuk tubuh badan yang menawan 

mengekalkan tenaga dan kecergasan

menambah baik sistem pencernaan

mengembalikan keyakinan anda 

lebih fokus dan bersedia untuk menghadapi apa saja

Jom kita tengok produk produk yang terkandung dalam Set Hello New You Shaklee

1. HERBLAX 

dalam herblax ada bahan aktif seperti daun senna yang berfungsi sebagai laksatif semulajadi untuk meningkatkan kekerapan pergerakan usus. Ia membantu menyingkirkan toksin daripada badan. selain itu, herblax juga membantu agar perut lebih kempis dan tidak buncit. 

2. CINCH SHAKE CHOCOLATE 

Cinch Shake Chocolate ini antara satu lagi produk yang ada dalam Set Hello New You Shaklee. 

Ia adalah protein shake yang penting dan berfungsi sebagai meal replacement atau pengganti makanan. 
pada cinch Shake terdapat leusina atau leucine yang membantu membakar lemak tanpa kesan yoyo. 
leusina membantu membina mengekalkan otot tanpa lemak untuk berat badan yang lebih sihat dan badan yang lebih langsing.
Cinch Shake Chocolate ni rasanya sangat sedap, penuh berkhasiat dan mengandungi 20 jenis vitamin dan mineral penting
3. OMEGA GUARD 

Omega Guard adalah supplemen yang membekalkan asid lemak penting omega 3 bergred farmaseutikal yang berspektrum luas. Ia dihasilkan melalui proses penyulingan propietari 3 peringkat. 
Asid lemak omega 3 ini meningkatkan kadar metabolik dan mempercepatkan proses pembakaran lemak 
ia juga membantu meningkatkan sensitiviti insulin tubuh untuk mengawal selia simpanan lemak. 
4. LECITHIN

Lecithin yang terdapat dalam set Hello New You Shaklee ini berfungsi untuk memecahkan lemak degil. Mempercepatkan proses pemecahan lemak dan mencegah daripada pengumpulan lemak di dalam hati dan menyingkirkan toksin daripada hati. 

Jom mulakan perjalanan baru anda untuk kurus dan sihat dengan Hello New You Set Shaklee. 
Untuk set istimewa ini, anda akan mendapat PERCUMA!:
CINCH SHAKE CHOCOLATE 
SHAKLEE SHAKER GREEN 
KEAHLIAN SHAKLEE
PENGHANTARAN PERCUMA 
Anda juga akan menerima panduan dan bimbingan untuk kurus dan sihat daripada ili juga.
set hello new you shaklee ini hanya berharga RM353 saja untuk promosi! 
tawaran sah sehingga 31 mac 2023 ini saja!
jom dapatkan set ini sekarang ! 
boleh hubungi ili di link whatsapp ini ya!
#blogmegashaklee
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023
#pengedarshakleepuncakalam 
#pengedarshakleesaujanautama

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *