7 Sebab Mengapa Shaklee Bisnes Online Terbaik Malaysia

Assalamualaikum dan salam sihat penuh ceria!

Sejak wujudnya dunia internet, dan berkembang dengan adanya media sosial, bisnes online kini telah menjadi salah satu gaya hidup dalam masyarakat Malaysia.

Kebanyakan rakyat Malaysia menjadikan Bisnes Online sebagai salah satu cara untuk mendapatkan income tambahan malah ada juga yang menjadikan Bisnes Online sebagai kerjaya sepenuh masa.

Ini kerana bisnes online dapat membantu ramai orang menjana pendapatan, dapat bekerja mengikut masa yang fleksibel, dapat bekerja di mana mana atau pada bila bila masa, dan dapat menjadi pengurus kepada bisnes sendiri.

Syarikat Shaklee merupakan syarikat yang telah menawarkan bisnes online di Malaysia. Shaklee telah menawarkan banyak kelebihan dan manfaat dengan bisnes online ini.

Jom ili kongsikan mengapa Shaklee merupakan BISNES ONLINE TERBAIK MALAYSIA

  1. Bisnes yang mudah dijalankan secara online

Shaklee mudah dijalankan secara online asalkan ada kemudahan internet, kemudahan teknologi seperti telefon dan laptop juga capaian kepada enjin carian dan sosial media

2. Bisnes yang menawarkan permulaan bisnes yang rendah

Untuk memulakan bisnes Shaklee sangat mudah. Caranya ada dua iaitu :

  1. Hanya perlu menjadi ahli berdaftar Shaklee dengan yuran serendah RM35 ataupun
  2. boleh juga secara percuma dengan pembelian minimum 100uv iaitu pembelian lebih kurang RM350

3. Bisnes Shaklee menyediakan website yang mudah diakses dan mesra pengguna

Shaklee menyediakan website yang baik dan mudah diakses oleh semua ahli untuk menjalankan bisnes online. Setiap tempahan yang diterima boleh dilakukan melalui website sahaja. websitenya adalah www.shaklee.com.my.

4. Bisnes Shaklee menyediakan penghantaran terus ke rumah

Selepas tempahan dibuat, Shaklee akan menguruskan setiap tempahan yang masuk dan penghantaran akan terus ke rumah pelanggan ke seluruh Malaysia. Oleh itu, ia sangat memudahkan ahli bisnes tanpa perlu bersusah payah untuk pos barang kepada pelanggan.

5. Bisnes Shaklee menawarkan untung runcit dan komisyen cashback

Melalui bisnes online ini, Shaklee menawarkan untung runcit iaitu keuntungan yang diperoleh daripada jualan kepada pelanggan yang bukan ahli.

Sekiranya ahli bisnes dapat memenuhi sekurang kurangnya 150uv, Shaklee akan menawarkan komisyen cashback lebih kurang RM25.

Semakin banyak uv yang terkumpul pada bulan tersebut, semakin banyak cashback yang akan diterima oleh mereka yang melakukan bisnes online Shaklee. Komisyen cashback ini akan dimasukkan secara langsung ke akaun bank ahli bisnes pada 14 hari bulan, bulan berikutnya.

6. Bisnes Shaklee menawarkan lebih daripada komisyen tunai

Selaian komisyen tunai yang diperolehi, setiap ahli bisnes berpeluang untuk dapat CAR BONUS dan TRIP PERCUMA daripada syarikat.

Seronok bukan? ia membantu membangkitkan semangat ahli bisnes untuk mendapatkan tawaran ini kerana dapat wang tunai ekstra daripada CAR BONUS dan juga dapat bercuti secara percuma melalui bisnes online Shaklee.

7. Bisnes Online Shaklee menawarkan bimbingan bisnes secara online

Dengan kemudahan internet, ahli bisnes akan mendapat bimbingan penuh secara online sama ada kelas nutrisi, kumpulan sokongan ahli bisnes, bahan marketing yang mudah didapati di hujung jari, training bisnes secara online dan juga personal coaching secara online.

Walaupun bisnes dijalankan secara online, bimbingan dan latihan tersedia untuk semua ahli bisnes Shaklee tanpa henti.

Begitulah sedikit sebanyak tentang kelebihan bisnes online Shaklee menjadi bisnes online yang terbaik di Malaysia.

Sekiranya anda berminat untuk memulakan bisnes online Shaklee ini, anda boleh menghubungi saya di talian 0139959980

Jom mulakan bisnes online Shaklee anda bersama Ili!

Ili Raihana, Pembimbing Bisnes Online Shaklee anda

#blogmegashaklee #shakleethrive2023 #shakleetriumph2023 #pengedarshakleepuncakalam

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *