Peluang Dapat Duit Ekstra Dengan Insentif Shaklee Malaysia

Untuk tahun fiskal 2023/2024, Shaklee telah mengumumkan duit bonus tambahan sebanyak RM600 untuk mereka pemimpin perniagaan Shaklee.

Ia sememangnya satu jumlah yang besar sebagai insentif Shaklee Malaysia berikan kepada mereka yang komited menjalankan bisnes Shaklee.

Bayangkan anda telah menerima bonus bulanan sebanyak lebih kurang RM2000, kemudian anda menerima insentif Shaklee bernilai RM600, semestinya kita rasa sangat bersyukur kerana dapat duit bonus ekstra daripada Shaklee

Program ini berlangsung mulai bulan April 2023 sehingga Jun 2023.

Program ini terbuka untuk semua ahli berdaftar termasuk mereka yang baru mendaftar keahlian Shaklee semasa program ini berlangsung.

SYARAT UNTUK MENDAPAT INSENTIF SHAKLEE RM600

  • Anda mestilah pengedar Shaklee yang baru berdaftar atau sudah lama mendaftar, berada di peringkat distributor, tidak pernah naik rank dan anda berjaya naik rank ketika program ini dijalankan
  • Anda merupakan seorang Supervisor atau Senior Supervisor tapi belum pernah efektif pada Januari sehingga Mac 2023
  • Pemimpin perniagaan yang telah naik pangkat supervisor dan efektif dalam tempoh Januari sehingga Mac 2023.

Sekiranya anda berada pada salah satu kategori ini, anda layak untuk menyertai program ini dan berpeluang memenangi insentif Shaklee yang ditawarkan bernilai RM600!

Tunggu apa lagi? Jom daftar sekarang dan berusaha untuk memenangi insentif ini!

Dengan adanya promosi Set Rahmah pada bulan ini yang hanya bernilai RM99, anda akan mendapat keahlian PERCUMA dan boleh terus memulakan bisnes Shaklee!

Bukan itu saja, Set Rahmah ini sangat menarik dan laris dijual disebabkan harganya yang berbaloi dan jauh lebih murah daripada harga asal sebelum promosi.

Ia juga dapat menarik perhatian rakyat Malaysia untuk membeli Set Rahmah ini, secara tidak langsung membantu anda untuk meningkatkan jualan dan mempunyai peluang yang cerah untuk memenangi insentif Shaklee yang ditawarkan tadi.

Set Healthy Rahmah A
Set Healthy Rahmah B

Jom mulakan perjalanan bisnes Shaklee anda bersama Ili. Anda boleh menghubungi saya di 013-9959980

#shakleetriumph2023 #shakleethrive2023 #nextlevelblogging #blogmegshaklee #pengedarshakleepuncakalam

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *