Cara Mudah Renew Membership Shaklee

Kenapa kena RENEW MEMBERSHIP SHAKLEE? Bila orang mendaftar keahlian Shaklee, ada orang akan bertanya,

Keahlian Shaklee ni seumur hidup ke?’

Biasanya, ada 2 jawapan.

Sama ada ya ataupun tidak. Ini bergantung kepada pemahaman masing masing.

YA, kerana anda hanya perlu mendaftar sekali sahaja seumur hidup, dan hanya perlu membayar RM35 sekali saja untuk keahlian Shaklee ataupun tak perlu bayar pun yuran keahlian jika pembelian pertama anda melebihi 100uv ataupun sekurang kurangnya RM350 ke atas.

TIDAK, keahlian Shaklee tidak seumur hidup kerana anda perlu renew membership Shaklee sekali setiap tahun.

Kenapa kena RENEW MEMBERSHIP SHAKLEE?

  1. Untuk memastikan keahlian anda adalah dalam status AKTIF
  2. Untuk melayakkan anda membeli produk Shaklee pada harga ahli, sama dengan ahli yang lain, sama ada ahli pengguna ataupun ahli yang berbisnes Shaklee.
  3. Untuk membolehkan anda sentiasa mendapat cashback daripada pembelian produk Shaklee dengan pembelian minimum 150uv.
  4. Anda juga boleh menikmati manfaat lain iaitu, menjalankan bisnes Shaklee secara sah. Hanya ahli berdaftar dan aktif saja boleh berbisnes Shaklee
  5. Dengan renew membership Shaklee, anda aktif sebagai ahli Shaklee, anda berpeluang berbisnes Shaklee, mendapat cash bonus, layak untuk program bonus kereta dan layak untuk intensif melancong ke luar negara.

Bilakah anda perlu renew membership Shaklee ?

Keahlian Shaklee anda di dalam keadaan EXPIRED pada tarikh lahir anda setiap tahun. Senang kan nak ingat? Bila birthday je, mesti ingat nak renew membership Shaklee.

Anda boleh renew membership Shaklee pada 3 bulan sebelum tarikh lahir anda ataupun dalam tempoh 3 bulan selepas tarikh lahir anda.

Bagaimana caranya untuk renew membership Shaklee?

MUDAH sahaja!

Cara paling mudah adalah membeli satu produk sahaja sudah cukup untuk anda renew membership Shaklee!

Anda boleh membuat pembelian pada 3 bulan sebelum tarikh lahir, pada tarikh lahir ataupun dalam tempoh 3 bulan selepas tarikh lahir.

Apa akan berlaku sekiranya anda tidak renew membership Shaklee?

Keahlian Shaklee anda dikira EXPIRED dalam sistem Shaklee, jadi tak dapatlah anda melayari website Shaklee. Sekiranya anda mengalami situasi seperti ini, mudah saja.

Anda hanya perlu renew membership Shaklee mengikut arahan / aturan yang disediakan pada website Shaklee. Website Shaklee sangatlah mesra pengguna dan mudah dilayari.

Sekiranya anda belum pernah menjadi ahli Shaklee dan ingin menikmati harga ahli untuk semua produk Shaklee, anda boleh mendaftar di sini, https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1243606.

Kemudian anda boleh mendapatkan konsultasi percuma daripada saya, Sahabat Shaklee Anda di nombor ini, 0139959980.

Terima kasih!

#blogmegashaklee #pengedarshakleemalaysia #pengedarshakleepuncakalam #nextlevelblogging #shakleetriumph2023 #shakleethrive2023 #jomshakleedenganili #bisneswithRISE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *