Saya Pengedar Shaklee : My Shaklee Journey

Assalamualaikum dan Salam mesra! Dalam entry kali ini, saya nak berkongsi perjalanan saya sebagai PENGEDAR SHAKLEE.

BAGAIMANA SAYA BERMULA SEBAGAI PENGEDAR SHAKLEE ?

Saya mula mengenali Shaklee ketika saya bekerja sebagai guru. Ketika itu, ada kawan memperkenalkan tapi ketika itu saya belum terbuka hati lagi untuk mengenali Shaklee apatah lagi menjadi pengedar Shaklee.

Sehinggalah pada satu ketika, saya mengandung dan saya mula mencari apakah produk yang bagus, selamat, semulajadi dan ada kajian saintifik untuk menyokong perjalanan hamil saya.

Ketika itulah, saya melalukan kajian dan akhirnya saya menemui Shaklee.

tanpa berlengah lagi, saya pun mula mengamalkan set prenatal Shaklee dan seterusnya mula jatuh cinta dengan produk produk shaklee yang saya amalkan, bermula daripada Set Hamil Shaklee, Set Berpantang Shaklee dan Set Menyusu Shaklee.

Rasa seronok dengan keberkesanan produk Shaklee membuatkan saya rasa nak berkongsi kebaikan produk ini kepada orang lain. Ketika itu, saya tidak berniat pun untuk menjadi pengedar Shaklee.

Sehinggalah pada satu ketika, saya membuat keputusan untuk berhenti kerja dan mengikut suami saya bekerja di Sabah.

Ketika itu, saya membuat keputusan untuk menjadi surirumah, menjaga anak di rumah dan memulakan bisnes dari rumah sebagai PENGEDAR SHAKLEE.

DI TAWAU SAYA BERMULA SEBAGAI PENGEDAR SHAKLEE

Saya memulakan bisnes Shaklee sebagai pengedar Shaklee di Tawau Sabah.
Ketika itu, saya hanya menggunakan medium online untuk mengikuti kelas nutrisi, menghadiri kelas coaching dan berkongsi kebaikan shaklee.

Semuanya online saja untuk memulakan bisnes sebagai pengedar Shaklee! Mudah sangat! Asalkan ada talian internet & telefon, inshaAllah boleh dah mulakan bisnes Shaklee.

Berkongsi kebaikan Shaklee di media sosial,dari situ saya mula mendapat jualan.
Kemudian saya mula merekrut pengedar Shaklee juga di bawah organisasi saya.
ada juga yang mendaftar ahli sebagai pengguna saja. Tetap saya alu alukan.

الحمد لله, bisnes sebagai pengedar Shaklee saya berkembang sehingga saya mempunyai organisasi bisnes sendiri.
saya namakan organisasi saya sebagai team RISE.
– RISE Group, RISE family, RISE diamonds.

Apa yang telah saya dapat sebagai PENGEDAR SHAKLEE?

Saya bersyukur sebagai pengedar Shaklee, saya dapat berkongsi kebaikan produk Shaklee dan orang lain sama sama mendapat manfaat daripada produk Shaklee.

Saya bersyukur, dengan menjadi pengedar Shaklee, saya dapat menjana income dari rumah dan dapat membantu mengukuhkan kewangan keluarga.

Saya bersyukur dapat membantu orang lain menjadi pengedar Shaklee dan bersama sama menikmati manfaat daripada bisnes Shaklee.

Saya bersyukur saya berjaya melalui cabaran Car Bonus dan menjadi Car Bonus Achiever, satu peluang yang boleh dicapai jika anda menjadi pengedar Shaklee.

Saya juga turut bersyukur kerana berjaya menjadi qualifier untuk regional trip ke Korea dan Bali. ia adalah satu peluang keemasan sebagai pengedar Shaklee. Ketika ini, saya mendapat cash in lieu kerana tak dapat travel disebabkan covid.

ANDA INGIN MENJADI PENGEDAR SHAKLEE?

Jom bersama saya sertai bisnes shaklee dan menjadi pengedar Shaklee.

anda dapat merasai kebaikan produk Shaklee, berkongsi dengan orang lain tentang kebaikan produk Shaklee dan menjana pendapatan utama atau sampingan melalui bisnes Shaklee .

Anda boleh mendaftar di link ini ,

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1243606

Dan hubungi saya di talian 0139959980

#pengedarshaklee #pengedarshakleemalaysia #pengedarshakleepuncakalam #blogmegashaklee #shakleethrive2023 #shakleetriumph2023 #nextlevelblogging

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *