5 SUPLEMEN DAN VITAMIN YANG BAGUS UNTUK WANITA ZAMAN SEKARANG

Assalamualaikum dan Salam mesra !
Hari ini Ili nak kongsikan 5 VITAMIN UNTUK WANITA untuk keadaan pada masa kini dan akan datang.

Seperti mana yang kita ketahui, wanita memainkan banyak peranan dalam kehidupan. Sama ada sebagai seorang anak, seorang isteri, seorang ibu dalam masa yang sama sebagai seorang wanita yang bekerjaya.

Disebabkan itulah, wanita sangat sangat digalakkan untuk mengamalkan vitamin yang bagus agar lebih bertenaga dalam menjalankan aktiviti dan tugasan harian.

Shaklee menyediakan vitamin untuk wanita yang bagus untuk diamalkan.

VITAMIN UNTUK WANITA YANG PERTAMA : MULTIVITAMIN

MULTIVITAMIN atau VITA-LIZE

Ia mengandungi lebih daripada 28 jenis vitamin dan mineral penting yang membantu mengurangkan jurang nutrisi dalam badan.
Ia juga memberi tenaga kepada badan wanita.

VITAMIN UNTUK WANITA YANG KEDUA : OMEGA GUARD

OMEGA GUARD merupakan minyak ikan yang bagus yang membantu untuk memberi kesihatan jantung, membantu untuk mengurangkang berat badan dan membantu meningkatkan daya fokus untuk wanita.

VITAMIN UNTUK WANITA YANG KETIGA : GLA COMPLEX

GLA Complex merupakan vitamin yang bagus untuk wanita kerana ia membantu memperbaiki hormon wanita agar berada pada keadaan yang normal. Ia juga membantu wanita untuk mengatasi masalah senggugut dan memberi kesan yang baik untuk kulit yang sihat.

VITAMIN UNTUK WANITA YANG KEEMPAT : OSTENUTRIX

OsteNutrix merupakan vitamin untuk wanita yang bagus diamalkan kerana ia adalah suplemen kalsium yang penting. Ia membantu untilk mengatasi masalah lenguh badan, mengurangkan sembelit dan membantu mencegah osteoporosis.

VITAMIN UNTUK WANITA YANG KELIMA : VIVIX @ RESV

VIVIX & RESV merupakan vitamin untuk wanita yang bagus diamalkan. Ia merupakan supplemen anti oksidan yang membantu memberi tenaga untuk sel, membantu membaiki sel. Ini akan membantu wanita agar lebih bertenaga dan awet muda.

Demikian 5 Vitamin untuk wanita yang bagus untuk diamalkan. Se kiranya anda berminat, anda boleh menghubungi saya di 0139959980.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *